Четверг, 24.05.2018, 09:42
Приветствую Вас Гость | RSS

КЗ "Кам'янсько-Дніпровська ЗОСШ-інтернат" ЗОР

Форма входа
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 31
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2018 » Февраль » 15 » Аналіз уроку за темою «Healthy food» у 6-А класі вчителя другої кваліфікаційної категорії Пригоди Ганни Миколаївни
09:30
Аналіз уроку за темою «Healthy food» у 6-А класі вчителя другої кваліфікаційної категорії Пригоди Ганни Миколаївни

«HEALTHY FOOD»

  

Аналіз уроку

за темою «Healthy food»

у 6-А класі

вчителя другої кваліфікаційної

категорії

Пригоди Ганни Миколаївни

  

 

 

 

Тема уроку: “HEALTHY FOOD

      Мета:

практична:

  • перевірити рівень засвоєння матеріалу за темою “FOOD” та рівень граматичних навичиза темою “злічувані та незлічувані іменники”, повторення теперішнього, минулого та майбутнього часу;
  • активізувати уміння; застосовувати вивчене в знайомих та змінених ситуаціях;
  • вдосконалювати різні види мовленнєвої діяльності (читання, письмо, говоріння, аудіювання);
  • формувати ціннісні орієнтири до навчально-пізнавальної діяльності учнів через розвиток соціально-комунікативних здібностей шляхом залучення вихованців до творчої діяльності;
  • підвищити соціальний статус учнів шляхом створення ситуації успіху.

розвиваюча:

  • розвивати творчий потенціал учнів на основі участі в колективній творчій співпраці;
  • розвивати мислення, пам'ять, творчшсть у дітей;
  • формувати культуру розумової праці.

виховна:

  • виховувати культуру спілкування і колективі;
  • формувати навички здорового харчування;

 

       20.12.2017 року відбувся відкритий урок у 6-а класі.     

       Запропонований урок є узагальненням та систематизацією знань, умінь і навичок по темі «Їжа». Тема та зміст уроку повністю відповідала програмі та календарному плануванню.

      Даний урок орієнтований на формування розвитку лексичних та граматичних навичок і вмінь іншомовної мовленнєвої діяльності: аудіювання, говоріння, монологічного та діалогічного мовлення та оволодіння учнями такими аспектами мови: вимовою, лексикою, граматикою. Зміст уроку сприяв розвитку в учнів інтересу до навчання.

     Для релаксації учням було запропоновано розгадати загадки і розв’язати ребус, визначити список необхідних здорових та корисних продуктів.

 

    

    

Просмотров: 46 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Февраль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Дружні сайти

Copyright MyCorp © 2018