Четверг, 24.05.2018, 09:58
Приветствую Вас Гость | RSS

КЗ "Кам'янсько-Дніпровська ЗОСШ-інтернат" ЗОР

Форма входа
Меню сайта
Категории раздела
Мои файлы [0]
Програми [0]
Методичний матеріал [43]
Аудіо [0]
Відео [0]
МО Гуманітарного типу [6]
Методичне Об’єднання Гуманітарного типу
МО Природно-математичного типу [4]
Методичне об’єднання Природно-математичного типу
Річні закупівлі [2]
Плани річних закупівель і все з ними зв’язане.
МО Молодших класів [3]
Методичне Об’єднання молодших класів
Конкурси, свята, змагання [6]
Результати конкурсів, змагань, шкільні свята та інш.
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 31
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Каталог файлов

Главная » Файлы » Методичний матеріал

Аналіз уроку з англійської мови за темою «Healthy food»
15.02.2018, 08:20

Тема уроку: “HEALTHY FOOD

      Мета:

практична:

  • перевірити рівень засвоєння матеріалу за темою FOOD та рівень граматичних навичиза темою “злічувані та незлічувані іменники”, повторення теперішнього, минулого та майбутнього часу;
  • активізувати уміння; застосовувати вивчене в знайомих та змінених ситуаціях;
  • вдосконалювати різні види мовленнєвої діяльності (читання, письмо, говоріння, аудіювання);
  • формувати ціннісні орієнтири до навчально-пізнавальної діяльності учнів через розвиток соціально-комунікативних здібностей шляхом залучення вихованців до творчої діяльності;
  • підвищити соціальний статус учнів шляхом створення ситуації успіху.

розвиваюча:

  • розвивати творчий потенціал учнів на основі участі в колективній творчій співпраці;
  • розвивати мислення, пам'ять, творчшсть у дітей;
  • формувати культуру розумової праці.

виховна:

  • виховувати культуру спілкування і колективі;
  • формувати навички здорового харчування;

 

       20.12.2017 року відбувся відкритий урок у 6-а класі.     

       Запропонований урок є узагальненням та систематизацією знань, умінь і навичок по темі «Їжа». Тема та зміст уроку повністю відповідала програмі та календарному плануванню.

      Даний урок орієнтований на формування розвитку лексичних та граматичних навичок і вмінь іншомовної мовленнєвої діяльності: аудіювання, говоріння, монологічного та діалогічного мовлення та оволодіння учнями такими аспектами мови: вимовою, лексикою, граматикою. Зміст уроку сприяв розвитку в учнів інтересу до навчання.

     Для релаксації учням було запропоновано розгадати загадки і розв’язати ребус, визначити список необхідних здорових та корисних продуктів.

    

    

 

Категория: Методичний матеріал | Добавил: Admin
Просмотров: 24 | Загрузок: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Дружні сайти

Copyright MyCorp © 2018